Lucescu: Sergen Yalçın'a çok üzüldüm

Lucescu: Sergen Yalçın'a çok üzüldüm

Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan Mircea Lucescu, Türk futbolu ve Sergen Yalçın'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Galatasaray’da yaşadığı şampiyonluklarla Türk futboluna damga vuran Mircea Lucescu, Fanatik gazetesi'ne konuştu. Türkiye’de başkanların sabırsız olduğunu ifade eden Luce, “Başarılı olmama rağmen sonradan gelen başkanlar nedeniyle görevindem ayrıldım. Ne yazık ki ben tasarrufa dikkat ederken, onlar israfçı bir yapıya sahiplerdi.

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM

Sezon başında Fenerbahçe’den teklif aldım. Ancak Shakhtar’da mutluyum. Burada iyi bir yapı kurduk ve başarılı şekilde ilerliyoruz. Yenilgiyi kabullenmeyen bir başkanla çalışıyorum. Türkiye’de iki kez görevimden ayrıldım. Artık 3’üncü kez ayrılmak istemiyorum. Her transfer döneminde adım bir kulüple anılıyor. Bu benim dışımda gelişen bir olay. Ama belki bir gün yolum tekrar buraya düşer” diye konuştu.

 

 

SERGEN'E ÇOK ÜZÜLDÜM

Oyuncularının Ayasofya ve Topkapı Sarayı’na gitmelerini isteyen Luce, Türkiye’de futbolculara gerekli eğitim verilmiyor. Beşiktaş’ta çalıştığım dönemden Sergen Yalçın’ı unutamıyorum. Çok değerli bir futbolcu. Onun Avrupa’da oynamadan futbolu bırakmasına çok üzüldüm. Keşke daha fazla çalışma fırsatı bulabilseydik. Roberto Baggio gibi bir futbolcuydu. 2003 yılında çeyrek finalde Lazio’ya yenilmeseydik, finale kadar rahatlıkla giderdik” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.