Macaristan Büyükelçisi Özhaseki'yi Ziyaret Etti

Macaristan Büyükelçisi Özhaseki'yi Ziyaret Etti

Macaristan Ankara Büyükelçisi Gábor Kiss, Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki''yi Ak Parti Genel Merkez'inde makamında ziyaret etti.

 
 
Macaristan Ankara Büyükelçisi Gábor Kiss, Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki''yi Ak Parti Genel Merkez'inde makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup, Ak Parti'nin ve Mehmet Özhaseki'nin son seçimlerde aldığı başarılı sonucu değerlendirip, Mehmet Özhaseki'yi yeni görevinden dolayı tebrik ettiler.
Tarihi değerleri paylaşmak, kültürel ve ekonomik ilişkilerimizi geliştirmek için karşılıklı ziyaretler önemlidir
Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Macar heyete ziyaretten dolayı teşekkür etti. Özhaseki '' Sizleri Genel Merkez'imizde misafir etmekten mutluluk duyuyorum, teşekkür ediyorum. Macaristan ile ikili ilişkilerimiz köklü bir geçmişe sahip. Büyükelçi Gábor Kiss, İstanbul Başkonsolosu olduğu dönemden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bizleri ziyaret etmiş, Kayseri'nin kültür turizmini geliştirmek için fikir alışverişinde bulunmuş, şehrimiz için faydalı işbirliklerini hayata geçirmiştik. Tarihi değerleri paylaşmak, kültürel ve ekonomik ilişkilerimizi geliştirmek için karşılıklı ziyaretler önemlidir'' dedi.
Kayseri'deki tecrübe ve başarılarını Türkiye ölçeğine taşıyacağına inanıyorum
Büyükelçisi Gábor Kiss konuşmasında, '' Değerli dostum Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi Ak Parti Genel Merkezi'nde ziyaret edip, seçilmiş olduğu bu güzel görevde başarılar diliyorum. Kendilerini Kayseri'den tanıyorum. Her Başkana nasip olmayacak Kayseri'ye yaptığı başarılı modern hizmetleri imrenerek yerinde müşahade etmiş birisiyim. Kayseri'deki tecrübe ve başarılarını Türkiye ölçeğine taşıyacağına inanıyorum. Macaristan ile Kayseri'nin yakınlaşmasına ciddi katkıları olmuştur. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'ye bu katkılardan ve desteklerinden dolayı ülkem Macaristan adına teşekkür ediyorum. İki ülke arasında siyasi, kültürel ve ticari ilişkileri geliştirmek için hep birlikte çalışıyoruz'' dedi.
Kayseri'mize hizmet adına Macaristan Konsolosu olarak bizlerin de üzerimize düşen her türlü göreve hazırız
Konsolos Osman Şahbaz da konuşmasında '' Sayın Başkan bu yoğun çalışmalarınız arasında bizlere vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz. İki dost ülke arasında Başkanlığınız döneminde gösterdiğiniz gayretli çalışmaları, önümüzdeki dönemde daha da güçlendireceğinizi inanıyoruz. Kayseri'mize hizmet adına Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu olarak bizlerin de üzerimize düşen her türlü göreve hazırız. En kısa zamanda Büyükelçi Gábor Kiss ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayseri protokolünü makamında ziyaret edeceğiz'' dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Büyükelçi'ye ziyaret anısına Kayseri'ye has hediyeler armağan ederken, Kiss ve Şahbaz'da II. Ferenc Rákóczi kitabı ve Kayseri'nin simgesi Erciyes Dağı rölyefli porselen hediye etti.. 
m.ozhaseki-2..jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.