Maçta Görülmemiş Skor

Maçta Görülmemiş Skor

Fransa Liginde gol yağmuru. Lyon-Marsilya maçında taraftarlar gole doydu. 5-5'lik karşılaşmanın son 10 dakikasında 4 gol atıldı...

Fransa Ligi'ndeki Lyon-Marsilya maçı başladığında hiç kimse böyle bir son beklemiyordu. Şampiyonluğun iki adayı gol yağmuru şeklinde geçen mücadeleyle Avrupa'da yılın maçı olabilecek bir karşılaşmaya imza attı. Tam 10 golün atıldığı maç 5-5 beraberlikle sona ererken, iki ekip de şoktaydı.

Bordeaux'un puan kaybetmesinin ardından büyük önem kazanan maç golle başladı. 2. dakikada Pjanic'in golüyle öne geçen Lyon, Diawara'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. Ancak bu golün iki dakika sonrasında Govou ev sahibini bir kez daha öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında Cheyrou skora bir kez daha denge getirirken, 47. dakikada Kone konuk ekibi ilk kez öne geçirdi. Marsilya 79. dakikada Brandao ile farkı ikiye çıkardı ve takımını iyice rahatlattı. Herkes maçın bittiğini düşürken, herşey yeniden başladı ve son 10 dakikada tam 4 gol oldu.

 
Önce 81. dakikada Lisandro farkı bire indirdi. Ardından Heinze'nin eline çarpan top sonucunda Lyon, bir penaltı kazandı ve Arjantinli skora dengeyi getirdi. 90. dakikada 10 dakika önce maçı kaybettiğini düşünen Lyon, adeta altın buldu. Pjanic'in hazırladığı pozisyon sonunda Bastos, ev sahibini öne geçirdi. Ancak 93. dakikada Lyon defansı inanılmaz bir hata yaptı ve Mbia maçın sonucunu 5-5 olarak belirledi.

İnanılmaz bir gol düellosuna sahne olan mücadele 5-5 sona ererken, bu karşılaşmanın en karlı takımı Bordeaux oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :