Mahamadou Diarra kapışması

Mahamadou Diarra kapışması

İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Real Madrid'in satış listesinde olduğu iddia edilen Mahamadou Diarra ile ilgilendiğini ileri sürdü.

İspanyol Marca gazetesi  Mahamadou Diarra  için Galatasaray'a nazaran Fenerbahçe'nin elini daha çabuk tuttuğunu ve sarı-lacivertli kulüp yöneticilerinin Madrid'e gelerek görüşmelere başladığını yazdı.

Haberde, ''Birçok detay eksik olmasına rağmen, Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmeler çok olumlu geçti. İki kulüp anlaşmaya çok yakın'' denildi.

Marca, Galatasaray'ın da aynı futbolcuyla ilgilendiğini, ancak henüz Real Madrid ile görüşmelere başlamadığını ifade etti.

Bu arada yine Real Madrid'de gönderilecek futbolcular arasında gösterilen ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Royston Drenthe'nin, Portekiz'in Benfica takımına gitmeye çok yakın olduğu belirtildi.

İspanyol basını, Real Madrid ile Benfica arasındaki görüşmelerin çok olumlu devam ettiğini, büyük olasılıkla Hollandafutbolcu Drenthe'nin Portekiz'e gideceğini savundu.

Öte yandan Real Madrid'de forma giyen Van Der Vaart'ın ise sadece Bayern Münih veya Manchester United takımlarına gitmesi halinde Real Madrid'den ayrılacağı, bunun dışında başka bir takımatransfer olmak istemediği iddia edildi.

Etiketler :