Mahmut Tanal'dan İhsan Özkes'e yanıt

Mahmut Tanal'dan İhsan Özkes'e yanıt

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in eski partisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

İhsan Özkes, dün twitter'dan yaptığı açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin CHP ile ilgili sözlerine destek vermiş ve "Sayın Bahçeli'nin 'CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır' sözü isabetlidir. İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP'liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

Özkes'e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi.

"FIRILDAK KUBİLAY'IN DURUMUNA DÜŞME"

Tanal, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın İhsan Bey, MHP'ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP'ye haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP'ye laf atmak senin haddin değil. İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim"dedi.

"SENİN GİBİ APO'NUN POSTERİ ALTINDA YÜRÜYÜP TOMA'YA ÇIKMADIM"

Tanal'ın bu tweetlerinden sonra, Özkes yeniden klavyenin başına oturdu ve Tanal'a yanıt verdi. "Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Asla hiçbir hesap kitap içinde olmadım" diyen Özkes, Mahmut Tanal'ın İstiklal Caddesi'nde düzenlenen polisin çok sert müdahalede bulunduğu LGBTİ yürüyüşe katılarak, TOMA'ya tırmanmasını hatırlattı.

Özkes, "Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da mübarek aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında TOMA'ya çıktım" dedi. Özkes, "Ne başörtüsünü AYM'ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim. Fırıldak gibi bir o tarafa bir bu tarafa asla ve asla savrulamadım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.