O örgüte karşı ciddi uyarı

O örgüte karşı ciddi uyarı

MALATYA’NIN Kürecik beldesine kurulacak olan NATO radar üssü nedeniyle İran’la gerilen ilişkiler, üzerindeki sis perdesi henüz aralamayan İran güdümlü Kudüs Gücü örgütüne de yansıdı.

İstihbarat birimleri, Türkiye’nin yakın tarihinde birçok karanlık suikaste adı karışan örgütün bu dönemde tekrar hareke geçtiğini belirledi. Türkiye’de kaos yaratmayı amaç edinen örgüte karşı 81 il valiliği ile birlikte polis ve jandarma birimleri uyarıldı.

81 il emniyeti alarma geçirildi

Türkiye’de kaos ortamı oluşturma amacına hizmet eden Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Muammer Aksoy gibi önemli isimlerin bombalı suikastlere kurban verilmesinin ardından ismi sürekli gündeme gelen Tevhid-Selam / Kudüs Gücü örgütünde son dönemde gözlenen hareketlilik polisi alarma geçirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı 81 İl Emniyet Müdürlüğü’nü gizli bir yazıyla bu örgüte karşı uyardı.

Özel düzenekli bomba var

İstihbarat birimleri, Kudüs Gücü tarafından Türkiye’de bir eylem gerçekleştirileceği, bu amaçla Kudüs Gücü’ne bağlı bir ekibin ABD büyükelçiliklerine yönelik bombalı saldırı düzenlemek için Türkiye’ye geldiği bilgisine ulaştı. İstihbarat birimleri Türkiye’ye gelen eylem timinin saldırıyı özel düzenekli bir bombayla yapmaya planladığını duyurdu. Saldırıyı gerçekleştirecek olan şahısların eylem planladıkları şehirlerde 5 yıldızlı otellerde kalacağını ve tüm birimlerin yabancı şahıslara karşı duyarlı olmasını istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.