Manchester City garantiledi

Manchester City garantiledi

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alan İngiliz ekibi Manchester City, taraftarının önünde CSKA Moskova'yı devirerek bir üst tura çıkmayı bitime iki hafta kala garantiledi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda İngiliz ekibi Manchester City ile Rus temsilcisi CSKA Moskova karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan maçta kazanan taraf 5-2'lik skorla ev sahibi Manchester City oldu. İngiliz ekibi böylece Devler Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 3 (penaltı) ve 20. dakikada Sergio Aguero, 30, 51 ve 90+2. dakikada Alvaro Negredo kaydetti. CSKA Moskova'nın golleri ise 45 ve 71. (penaltı) dakikada Seydou Doumbia'dan geldi. Manchester City'de iki gol atan Samir Nasri maçın yıldızlarından olmayı başardı.

Bu galibiyetin ardından Manchester City puanını 9'a yükseltti ve lider Bayern Münih ile birlikte gruptan çıkmayı garantiledi. CSKA Moskova ise 3 puanda kaldı. Grupta puanla tanışamayan Viktoria Plzen ise son sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki hafta maçında Manchester City, Viktoria Plzen'i CSKA Moskova ise Bayern Münih'i ağırlayacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.