Mancini: Didier Drogba iyi iş çıkardı!

Mancini: Didier Drogba iyi iş çıkardı!

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Juventus karşılaşmasının ardından konuştu.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, Juventus ile berabere  kaldıkları maçın ardından görüşlerini dile getirdi. Oynadıkları futbolcu değerlendiren Mancini, "Grubu canlı tutabilmemiz adına iyi  oynamamız gerekiyordu. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Juventus'a karşı  deplasmanda oynamak zor" dedi.
 
 
 
DIDIER DROGBA'YA ÖVGÜ
 
Didier Drogba'nın performansı hakkında konuşan italyan teknik adam, "Didier  Drogba iyi bir maç çıkardı. Juventus'a karşı forvette tek başına oynamak kolay  değil. Golünü attı, asistini yaptı ve iyi bir iş çıkardı" diye konuştu.
 
Daha iyi bir takım olacaklarını söyleyen Mancini, "Takımımız çalışacak daha iyi  noktaya gelecek. Çok iyi oyunculardan oluşan bir takım var. Biraz kendine güveni  sahaya yansıtmak lazım. İkinci gün önce geldim. Kolay bir hafta değildi. Daha  iyi olacağız" ifadelerini kullandı.
 
DEĞİŞİKLİK MESAJI
 
Maça tek forvet başlamaları hakkında 'Galatasaray bu oyun sistemiyle mi  oynayacak?' sorusuna cevap veren Roberto Mancini, "Sahada kimin olduğu değil  nasıl olduğu önemliydi. Grubu canlı tutmak adına kompakt oynamamız gerekiyordu. 
İlerleyen zamanlarda bir takım değişiklikler olacaktır" açıklamasını yaptı.



rotahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.