Mancini: UEFA'ya gidersek bu dünyanın sonu değil

Mancini: UEFA'ya gidersek bu dünyanın sonu değil

Roberto Mancini, Galatasaray - Juventus maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Roberto Mancini, Juventus maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, ''Maçla ilgili olarak güzel bir maç olacağını söyleyebilirim. Juventus gibi büyük bir takımın karşısına çıkacağız. Her iki takım için de zor maç ancak bizim için daha zor. Juventus Seri A'da 8 maçtır gol yemiyor. Evimizde oynuyoruz, taraftarlarımızın kuvvetini herkes biliyor. Hedefimiz gol yemeden güzel bir zafer kazanmak.'' şeklinde konuştu.

PİRLO'NUN OLMAMASI JUVENTUS'U ZORLAR

Juventus'un Pirlo'dan yoksun bir şekilde sahaya çıkmasının G.Saray için bir avantaj olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Mancini ''Evet Pirlo'nun olmaması Juventus için dezavantaj ancak yerine oynayabilecek oyuncuları da var. Ama her şeye rağmen Pirlo'nun olmaması Juventus'u zorlayacaktır.'' ifadelerini kullandı.

SNEİJDER KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOR

Sneijder'ın son durumu hakkında da bilgi veren tecrübeli teknik direktör, ''Elbetteki hedefimiz kazanmak ancak oyun içindeki asıl hedefimiz Juventus'a kolay pozisyon vermemek. Sneijder'e gelince, onunla ilgili kararımı yarın sabah vereceğim. Wesley kendisini iyi hissediyor, keyfi yerinde.'' dedi.

GELELİ DAHA 3 AY OLDU

Geleceğiyle ilgili sorulan soruya ise, ''Buraya geleli daha 3 ay oldu. Yavaş yavaş alışıyoruz. Burada çok mutluyuz ve geleceğimle ilgili konuşmak istemiyorum.'' şeklinde cevap verdi.

UEFA'YA GİDERSEK BU DÜNYANIN SONU DEĞİL

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ''Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsek dünyanın sonu olmayacak'' şeklindeki sözlerine de değinen Mancini, ''Başkanımız Ünal Aysal çok akıllı adam. Bizim hedefimiz ne olursa olsun turu geçmek. Futbolu bir savaş gibi görüyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gidemez de UEFA'ya gidersek bu dünyanın sonu değil. İtalya'nın en iyi takımlarından biriyle Türkiye'nin en iyi takımı karşı karşıya gelecek, dolayısıyla her şey olabilir.'' diyerek sözlerini tamamladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.