Manisa'da biri yanacak...

Manisa'da biri yanacak...

Turkcell Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Manisaspor'un konuğu Galatasaray. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.

Turkcell Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Manisaspor'un konuğu Galatasaray. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.

Lig TV ekranlarından canlıyayınlanacak maçı an be an habername.com Canlı Anlatım Servisi ile de takip edebileceksiniz.

Fenerbahçe derbisinin ardından Sivasspor karşısında puan kaybederek ligavantajını yitiren ve geçtiğimiz hafta D.Bakır maçında farklı kazanan Galatasaray'da, kırmızı kart cezalısı Barış Özbek bugünki maçta da forma giyemeyecek. Ayrıca Jo'nun sakatlığı bulunuyor.  75 gündür deplasmanda kazanamayan G.Saray bu kötü seriye son vermek istiyor.

Ligin alt sıralarında zorlu bir mücadele içinde olan Manisaspor ise 30 puanla 14. sırada yer alıyor. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile evinde oynadığı maçta 1-1'lik beraberlikle final bileti alamayan Ege temsilcisinde teknik direktör Reha Kapsal son haftalarda iyi oynadıklarını, bu iyi oyun karşılığında son 7 haftada 1 mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

Manisaspor'da Yiğit Gökoğlan, Dixon, Ersen Martin sakat, Yiğit İncedemir ve Ferhat ise cezalı.

Bu karşılaşmanın biletleri ise Cuma günü tükenmişti.

MUHTEMEL 11'LER

MANİSASPOR
İlker
Hüseyin Tok
Şener
Eren
Burak
Mehmet Nas
Nizamettin
Mehmet Güven
Güven
Isaac
Simpson

GALATASARAY
Aykut
Neill
Sabri
Hakan Balta
Caner
Elano
Mehmet Topal
Ayhan
Keita
Arda
Baros

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19.00
HAKEM: Abdullah Yılmaz
YAYIN: LigTV & habername.com (canlı anlatım)

Sakat olan Kewell ile U-19 Milli Takımı'nda yer alan Emre Çolak'ın dışında bütün futbolcuların bulunduğu kafileyi yaklaşık 10 taraftar karşıladı.

8.KEZ

Galatasaray ile Manisaspor, Turkcell Süper Lig'de bugün 8. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan iki ekip arasında geride kalan 7 maçtan 4'ünü Galatasaray kazandı, 3'ü ise berabere bitti, Manisaspor henüz galibiyet elde edemedi.

Galatasaray'ın toplam 23 golüne, Ege temsilcisi 11 golle yanıt verdi. 2005-2006 sezonundaki maçları Galatasaray, İzmir'de 4-1, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazanırken, 2006-2007 sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2 bitti, İstanbul'daki karşılaşmada ise Galatasaray 4-0 galip geldi.

2007-2008 sezonundaki maçlarda ise taraflar Manisa'da 2-2 berabere kalırken, İstanbul'daki gol düellosundan 6-3'lük skorla Galatasaray galip ayrıldı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç ise 1-1 sona erdi

Etiketler :