Manisa'da feci kaza kameralara takıldı

Manisa'da feci kaza kameralara takıldı

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen kazada benzin tankerinin çarptığı motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi.

Korkunç kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Salihli'de petrol yüklü tankerin çarptığı motosiklet sürücücü hayatını kaybetti. Kaza, Salihli Valeks Kavşağı'nda meydana geldi. Plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen tanker, Valeks Kavşağı'na geldiği esnada Cengiz Özdemir (25) yönetimindeki 45 RK 319 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen motosiklet sürücüsü olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazaya karışan ve henüz plakası tespit edilemeyen tanker sürücüsü için Salihli Emniyeti seferber oldu. Kaza sonrası olay yerine gelen Cengiz Özdemir'in yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Kaza sonrası plakası alınamadığı için kayıplara karışan tanker sürücüsünü bulmak için emniyet yetkilileri çalışma başlattı. Kamera görüntülerinden kayıp tankeri tespit etmeye çalışan ekipler, zaman zaman şehir merkezinden geçen tankerleri de durdurarak sürücüleri aracılığı ile söz konusu tankeri ve sürücünü tespit etmeye çalışıyor. Görüntüleri izleyen ekipler tanker sürücüsünün kazayı fark etmemiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

İHA

Etiketler :