Mardin Belediye Başkanı'ndan engelli vatandaşlara iş sözü!

Mardin Belediye Başkanı'ndan engelli vatandaşlara iş sözü!

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, 25 yaşındaki bedensel engelli vatandaşı iş ve eş sahibi yapacağını belirtti.

Makamında vatandaşların derdini dinleyen Nasıroğlu, bedensel engelli Mücahit Alasulu’yu iş sözü verdi. Yeni Devlet Hastanesi karşısında kendisine büfe tahsis edilmesi talimatı veren Nasıroğlu, büfede satışa sunacağı ürünlerin tamamının ücretini karşılayıp arkadaşımızı iş sahibi yapacağız." dedi.

Hastane karşısında büfe sözünden sonra kendisini evlendireceğini de belirten Başkan Nasıroğlu, "Mücahit kardeşimin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Onu mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize, onun hayır dualarında yer almak iş ve eş sahibi yapmak her halde dünyanın en güzel duygusu olsa gerek." diye konuştu

“BAŞKANIN YAPTIĞINI BABAM YAPMADI”

Başkan Nasıroğlu’nun desteğini her zaman hissettiğini vurgulayan Mücahit Alasulu, “Başkanımızı çok seviyorum. Ne zaman dara düştüysem mutlaka yardımını hissetim. Şimdi de kendisinden iş istedim. Allah ondan razı olsun, yeni hastane karşısında bana büfe sözü verdi. Başkanımızın bana yaptığını babam yapmadı. Başkanımızdan gördüğüm sevgiyi kimseden görmedim. Böyle bir başkanın eli öpülür. Allah herkese böyle bir başkan nasip etsin. “ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.