İsrailli çocuklara ağlıyorsun... Gazze'ye sessiz kalıyorsun

İsrailli çocuklara ağlıyorsun... Gazze'ye sessiz kalıyorsun

Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları Gülen'e ateş püskürdü: İsrail'de bombaların korkuttuğu çocuklar için ağlıyordu. Gazzeli çocuklar için ne yapıyor?

İsrail'in Gazze'ye kara, hava ve denizden gerçekleştirdiği saldırılar, Kayseri'de iftar yemeğinde buluşan Mavi Marmara yolcularını isyan ettirdi. Babası İbrahim Bilgen'i Mavi Marmara saldırısında kaybeden İsmail Bilgen, "Her olayda Türkiye ve dünya kamuoyuna açıklamalar yapıp taziyelerini bildiren Pensilvanya'daki Fethullah Gülen, Gazze'de yaşanan katliam karşısında adeta sus pus. Daha öncesinde kendisi, Gazze'de ölen binlerce çocuk hakkında hiçbir açıklama yapmazken, İsrail'de bombaların korkuttuğu çocuklar için ağladığını söylüyordu. Gazze'de ölen çocuklar için ne yaptı? İsrail'in katliamına lanet etmesini beklememiz saflıktan öte bir şey olmaz" diye konuştu.

ZALİMİN YANINDALAR
İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı baskında şehit olan Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan ise, Gazze'deki kanın batının eline bulaştığını söyledi. Doğan, "İsrail güçten anlıyor. Ona karşı en güzeli güç kullanmak ve ekonomik ambargo uygulamak. Zulme rıza göstermek ya da tarafsız olmak zalimin yanında yer almaktan farksızdır" dedi.

Fethullah Gülen kanlı baskından sonra yaptığı "Otoriteye karşı gelinmemeli" açıklaması ile büyük tepki çekmişti.

Kaynak: Ali ALTUNDAŞ / Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.