MEC Vakfı’ndan 8. Uluslararası Kurban Organizasyonu

MEC Vakfı’ndan 8. Uluslararası Kurban Organizasyonu

Avustralya Mahmud Es'ad Coşan (MEC) Vakfı, düzenlediği 8. uluslararası kurban organizasyonuyla kurban ibadetini kolaylaştırma ve lâyıkıyla yerine getirme hizmetine devam ediyor.

Mahmud Es’ad Coşan Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamada;

Bu yılki organizasyonumuzda küçükbaş kurban bedeli 230 Avustralya Doları (Yaklaşık 425 TL olup döviz kuruna göre değişebilmektedir), büyükbaş hisse bedeli ise 215 Avustralya Doları (Yaklaşık 400 TL) olarak belirlenmiştir.

Kurban bağış ve vekâlet işlemleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sadece internet üzerinden gerçekleştiriliyor. www.mecvakfi.org sitesini ziyaret edenler, kurban organizasyonuyla ilgili detaylı bilgiler edinebiliyor ve kredi kartıyla kısa sürede kurban bağışında bulunabiliyorlar. İşlem sonucu alınan referans numarası, kayıt, vekâlet ve ödeme işleminin tamamlandığını göstermektedir.

Avustralya merkezli faaliyetlerini sürdüren Mahmud Es’ad Coşan Vakfı, son 7 yıldır düzenlediği kurban organizasyonuyla Endonezya’daki yardıma muhtaç, günde 1 doların altında gelirle hayata tutunan gerçek ihtiyaç sahibi yüzbinlerce aileye yardım elini uzattı.

Detaylı bilgi ve kurban bağışı için www.mecvakfi.org sitesini ziyaret edebilirsiniz" denildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum