Mega Star Tarkan, Mega Cahil çıktı

Mega Star Tarkan, Mega Cahil çıktı

Kurban Bayramı'ndan önce rotasını Paris ve Londra'ya çeviren mesajı hem üzdü, hem de dini cehaletini bütün çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

Kurban Bayramı'ndan önce rotasını Paris ve Londra'ya çeviren Tarkan, havaalanında bayram mesajı verdi. Ancak Tarkan'ın mesajı hem üzdü, hem de dini cehaletini bütün çıplaklığı ile gözler önüne serdi...
 
İşte Akşam'da yer alan o haber:

Popstar Tarkan, önceki gün bir iş gezisi için Paris'e giderken Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı, Paris'ten sonra Londra'ya geçeceğini, fakat Kurban Bayramı için Türkiye'ye döneceğini söyledi. Şimdiden bayram mesajını da veren megastar, Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanlara dikkati çekerek, 'Umarım bu bayram olabildiğince az hayvan öldürülür. Haberlerde kurbanlık hayvanları görüyorum. Ölümleri için geri sayımı bekliyorlar. Ama bazı gelenekler maalesef değişemiyor. Keşke biraz değişse ve daha az hayvan öldürsek' diye konuştu.

ALLİONOİ RANT İÇİN YOK EDİLİYOR

Tarkan, Allianoi ve Hasankeyf antik kentleriyle ilgili düşüncelerini da yineledi. Ünlü müzisyen, 'Ülkemizde maalesef rant uğruna böyle yerler feda ediliyor. Barajların ömrü 40 yıl. Ama kültürel mirasımız ebediyen yok ediliyor. Olmasa keşke, her şey para değil' diye konuştu.

Akşam Gazetesi

Etiketler :