MEHMET ALİ BİRAND KAHKAHALARA BOĞULDU

MEHMET ALİ BİRAND KAHKAHALARA BOĞULDU

Galatasaray’ın Şükrü Saraçoğlu stadındaki kupa sevincini anlatan Mehmet Ali Birand, yaşananların karmaşıklığına dikkat çekerek gülme krizine girdi.

Kanal Türk ekranlarında Medya Mahallesi programına katılan Kanal D ana haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Birand, şampiyonu belirleyen FenerbahçeGalatasaray derbisini değerlendirdi. Şampiyonluk kupasını stad ışıklarının kapatılmasından dolayı karanlıkta alan Galatasaray 'ın Kadıköy 'deki sevincini anlatan Birand, o süreci korku filmlerine benzetti.

Galatasaray 'ın kupayı aldığı süre içerisinde sahaya indiğini anlatan Birand, sahanın kapkaranlık tribünlerin ise hayalet gibi olduğunu söyledi. Sadece kamera ışıklarıyla aydınlanan bir ortamın olduğunu ifade eden Birand ' Gerçekten korku filmi gibiydi ' dedi.

Galatasaray 'ın kupa sevinci sırasında, tribünlerde bulunan 30-40 kişilik bir taraftar grubunun 'O.çocuğu Galatasaray ' diye tempo tutuğunu anlatan Birand, oldukça karışık bir ortamda gerçekleşen bu kupa sevincini anlatırken kahkahalar boğuldu.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.