Mehmet Ali Şahin: Bahçeli yine pot kırdı

Mehmet Ali Şahin: Bahçeli yine pot kırdı

Bahçeli’nin, “Başbakan ben konuştukça Şahin’in oğluna dava açtırıyor” sözüne Şahin'den yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Başbakan ben her konuştukça Mehmet Ali Şahin’in oğluna dava açtırıyor” sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’den yanıt geldi.

Şahin, Bahçeli’nin, oğlu Fatih Şahin’le Avukat Fatih Şahin’i birbirine karıştırdığını belirterek, “Benim oğlum engelli ve Gölbaşı Rehabilitasyon Merkezi’nde kalıyor” dedi, şöyle konuştu:ensonhaber

KİŞİLERİ KARIŞTIRMIŞ

Başbakan’ın davalarına uzun süre avukat Fatih Şahin baktı. Şimdi o Ankara Milletvekili. Benim de Fatih Şahin isminde bir oğlum var. Biliyorsunuz ağır zihinsel engelli ve Gölbaşı Rehabilitasyon Merkezi’nde kalıyor. Diğer oğlum Cem Şahin avukat ama onun da ne Başbakan’la ne de partimizle ilişkisi var. Serbest avukatlık yapıyor. Bahçeli, isimleri ve kişileri karıştırmış anlaşılan. El yordamıyla siyaset yapılırsa böyle olur. Kendisine yakıştıramadım. Ben daha önce de söyledim. Bayramlar gerginliklerin azaltılması için önemli bir vesiledir. Siyaset çok gergin. Genel başkanların bu ortamı arttırıcı değil, azaltıcı rol üstlenmeleri gerekir. Bir genel başkan yardımcısı olarak bunu dile getirdim" diye açıkladı.

AİLEMİ İŞİN İÇİNE KATTI

Şahin "Bahçeli’nin hakaret içeren sözleri nedeniyle kendisine Başbakan tarafından 20 dava açıldı, 6’sı sonuçlandı ve 44 bin 500 lira tazminat ödedi. Ben bunu dile getirdim ama kendisi beni ve ailemi de işin içine kattı. Sorsaydı, söylerdik doğrusunun ne olduğunu” diye cevap verdi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.