Baransu'dan Yıldırım'la ilgili şok iddialar!

Baransu'dan Yıldırım'la ilgili şok iddialar!

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu gözaltına alınan Aziz Yıldırım’la ilgili şok iddialarda bulundu.

Futboldaki şike operasyonuyla ilgili her geçen saat birbirinden ilginç gelişmeler yaşanırken, Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, operasyonla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Rotahaber’e konuşan Baransu; Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu’nun tutuklanacağını iddia etti. Baransu şöyle konuştu: “Bugüne kadarki mesleki tecrübem ile elde edilen bilgi ve belgeler Aziz Yıldırım’ın tutuklanacağını gösteriyor. Bununla ilgili çok güçlü kanıtlar mevcut. Ayrıca İlhan Ekşioğlu ve bazı yöneticilerin de tutuklanacağı da kesin gibi.”

YILDIRIM İÇİN EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ODASI BOŞALTILDI

Baransu, Aziz Yıldırım’la ilgili RotaHaber’e çarpıcı bir bilgi daha verdi. Gözaltına alınmasının hemen ardından emniyet müdürlerinden birinin odası boşaltılarak Yıldırım için hazırlandı.

Buna göre; Aziz Yıldırım bugün hastaneye götürüldü. Eğer Yıldırım’ın rahatsızlığı ciddi boyuttaysa hastanede kalacak. Aksi bir karar verilip de Yıldırım’ın Emniyet Müdürlüğü’ne geri gönderilmesi durumunda ise Aziz Yıldırım kendisi için boşaltılan emniyet müdürünün odasına yerleştirilecek. Kapalı yerde kalma korkusu nedeniyle Yıldırım için böyle bir uygulamaya gidilecek.

Öte yandan, Şekip Mosturoğlu avukat olduğu için polis tarafından sorgulanamıyor. Mosturoğlu ve iki avukat daha savcılığa gönderilecek ve ifadeleri savcılık tarafından alınacak.

ROTAHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.