A Milli Takım'da Semih ve Mehmet Topal kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'da Semih ve Mehmet Topal kadrodan çıkarıldı

Mehmet Topal ve Semih Kaya'nın, bel ağrıları nedeniyle Belarus maçı öncesi kadrodan çıkarıldıkları duyuruldu.

A Milli Futbol Takımı'nda Mehmet Topal ve Semih Kaya, bel ağrıları nedeniyle 19 Kasım Salı günü Mersin'de Belarus ile oynanacak özel maç öncesi kadrodan çıkarıldı. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın Belarus maçı aday kadrosunda yer alan isimlerden Mehmet Topal ile Semih Kaya'nın, bel ağrılarının sürmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldıkları belirtildi. Açıklamada, her iki oyuncunun da İstanbul'a döneceği ve tedavilerine kulüplerinde devam edileceği kaydedildi. 

Öte yandan A Milli Futbol Takımımız, 1-0 kazandığı Kuzey İrlanda maçının ardından Salı günü Mersin'de saat 19.00'da oynayacağı Belarus maçının hazırlıklarına Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde başladı.

Teknik direktör Fatih Terim nezaretinde iki takım halinde çalışan A Milliler, fizik, kondisyon hareketlerinden sonra, topla çalışma yaptı. A Milli takım, yarın öğle saatlerinde Adana'dan ayrılacak.

MEHMET TOPAL'IN MR'I TEMİZ ÇIKTI

Kuzey İrlanda ile oynanan özel maçın ardından belinde ve ayağında ağrı hisseden Mehmet Topal ile Semih Kaya, milli takım doktorları tarafından kontrol edildikten sonra Adana'da Ortopedia Hastanesi'ne götürüldü. Mehmet Topal'ın belindeki ağrı ayağına da vurunca detaylı kontrolleri yapıldı. Topal'ın öğle saatlerinde MR'ı çekildi.

MR'ı temiz çıkan Mehmet Topal'ın durumunun iyi olduğu, ağrının ise aşırı zorlanma ve üst üste oynanan maçlardan kaynaklanabileceği belirtildi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.