Meksikalı Korsanlar Kelepçelendi

Meksikalı Korsanlar Kelepçelendi

Meksika'da içerisinde 104 yolcu bulunan AeroMexico Havayolları'na ait bir uçak kaçırıldı. Uçağı havaya uçurmakla tehdit eden korsanlar teslim oldu.

Meksika Ulaştırma Bakanı Juan Molinar, tatil kenti Cancun'daki havaalanından kaçırılan uçağın başkent Meksiko'daki uluslararası havaalanına güvenle indirildiğini söyledi.

El Universal ve Reforma adlı internet siteleri, uçakta kontrolü ele geçiren ve Bolivyalı oldukları ileri sürülen 3 kişinin, Meksika Devlet Başkanı Felipe Calderon ile görüşmelerine izin verilmezse uçağı havaya uçurma tehdidinde bulunduklarını duyurdu.

Meksika radyosu da Boeing 737 tipi uçakta 104 yolcunun bulunduğunu kaydetti.

Cancun, Yukatan Yarımadası'nın en kuzeyinde ünlü bir tatil beldesi olarak biliniyor

YOLCULAR UÇAĞI TERKETTİ

Meksika medyası, 100 kadar yolcunun uçaktan inerek alanda bekleyen otobüslere bindiğini bildirdi.

TV Azteca, el bagajlarını taşıyan yolcuların sakin göründüklerini duyurdu.

Bu arada uçağın Cancun'dan kaçırıldıktan sonra başkent Meksiko'daki uluslararası havaalanına indirilmesinin ardından güvenlik güçlerinin bölgeye konuşlandığı kaydedildi.

Meksika radyosu, uçakta 104 yolcunun bulunduğunu duyurmuştu.

-HAVA KORSANLARI TESLİM OLDU

 Meksika'da, Cancun'dan kaçırdıkları uçağı başkent Meksiko'daki uluslararası havaalanına indiren hava korsanlarının teslim oldukları bildirildi.

Meksika Televizyonu, polisin, kaçırılan uçaktan 5 kişiyi elleri kelepçeli olarak çıkardığını gösteren görüntüler yayımladı.

Uçaktan korsanlarla birlikte mürettebat da indi.

Etiketler :