Başbakan'a doğum günü sürprizi

Başbakan'a doğum günü sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyatının ardından geçirdiği tamamlayıcı operasyondan sonra ilk kez Ankara'ya geldi.

Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve diğer ilgililer karşıladı çok sayıda partili karşıladı. Erdoğan'ın gelişinden saatler önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi'nin önünde toplandı.

Erdoğan'ın 59. yaş gününe Ankara Esenboğa hava limanında coşkulu bir karşılama hazırlandı. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından 59. yaş günü için hazırlanan üzeri güllerle donatılmış kırmız-beyaz pastayı eşi Emine Erdoğan ile birlikte kesti.

Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada, çeşitli pankartların açıldığı görüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Başbakan Erdoğan'a doğum günü sürprizi yapıldı. Erdoğan için yapılan üzeri güllerle donatılmış özel doğum günü pastasının üzerinde 'Doğum günün kutlu olsun büyük usta 'yazılması dikkat çekti

Erdoğan kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesmeden önce saatlerdir kendisini bekleyen partililere seslendi. Partililer Erdoğan'ın konuşmasını sık sık 'Eğilme, dik dur 'sloganlarıyla kesti. Erdoğan pastada bir anlam yüklü olduğunu ifade ederek 'Kalbimizin bize verdiği bu ömrü nasıl geçirdiğimizi, nasıl geçireceğimizi anlamak olmalıdır. İleri demokrasi hedefiyle mutlu huzurlu bir 9 yılı geride bıraktık Pınarhisar'dan yola çıktığımız zaman 'Her şey Türkiye için ', demiştik. Bundan sonra da böyle gideceğiz 'dedi.

Başbakan Erdoğan kendisi için hazırlanan pastadan bir parça keserek eşi Emine Erdoğan'a ikram etti. Emine Erdoğan'da Erdoğan'ın jestine karşılıksız kalmadı ve Erdoğan'a kendi eliyle pasta yedirdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.