"İtiraz edeceğiz, arayı açacağız"

"İtiraz edeceğiz, arayı açacağız"

Melih Gökçek'ten sürpriz çıkış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Melih Gökçek, "Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" dedi.

Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi binasında çalışanlar ve partililer tarafından karşılandı.

Belediyenin konferans salonunun bulunduğu binanın balkonundan AK Parti ve Türkiye bayraklarıyla bekleyenlere seslenen Gökçek, "Ankara'da bugüne kadar aldığımız dualar ve Ankaralıların desteğiyle bir sefer daha 5 yıl Ankara'yı Allah ömür verirse birlikte idare edeceğiz" diye konuştu.

MANSUR YAVAŞ: SKANDAL

"Şunu herkes bilsin. Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" diyen Melih Gökçek, rakiplerinin dün saatlerce televizyonda direndiklerini ifade etti.

"Daha önce anlattım, dedim ki 'tezgah yapacaklar, son ana kadar bizi mağlup gösterecekler, insanları sokağa dökecekler' birebir bunları yaptılar" diyen Gökçek, ancak Allah'ın bu zaferi kendilerine bahşettiğini kaydetti. Gökçek, şöyle konuştu:

"7 düvel birleşti, Allah'a hamdolsun güçleri yetmedi. Dışarıdan beynelmilel güçler. Özellikle İstanbul'daki baronlar ve bu baronlarla birlikte içerideki işbirlikçileri, hepsi bir araya geldiler. Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü karşısında, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin gücü sayesinde mağlup oldular. Bu zafer Allah'ın yardımı ve milletimizin gücü sayesinde oldu. Milletimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz."

Ankara'nın bugün dünyanın örnek kentlerinden biri olduğunu dile getiren Gökçek, sözler verdiklerini, Allah'tan bu sözleri 5 yıl içinde tutmayı nasip etmesini diledi.

"Allah kendi rızası için hepimize hizmet etmeyi, birlikte mücadele etmeyi bizlere nasip etsin. Allah fitnecilere, fesatçılara fırsat vermesin" diyen Gökçek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Gökçek, bugünden itibaren rakiplerinin seçim kurullarına itiraz edeceğini ifade ederek, eğer kendi itirazları kabul edilirse oylarının en az 70 bin daha artacağını söyledi.

"SONUÇLARA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Ankara'da 90 binden fazla oyun iptal edildiğini ve bunun 3 puan anlamına geldiğini dile getiren Gökçek, "Bizim tesbitimize göre 70 bin oy bize ait olan oy. Akşam arkadaşlarla konuştuk durduk. Biz de itiraz ediyoruz, biz de hakkımızı almak için o iptal edilen sandıklardan geri alacağız, inşallah arayı da açacağız. Allah'ın izniyle inşallah yolumuza da aynen devam edeceğiz" diye konuştu.

Gökçek, sözlerini, "Allah muhabbetimizi bozmasın, Allah gücümüze zeval vermesin. Allah Başbakanımıza güç versin, Allah devletimizin içindeki fitneyi fesatı bitirsin, bize düşmanlık eden beynelmilel güçlere de inşallah akıl versin ve Türkiye Cumhuriyeti o eski Osmanlı'nın ruhuyla tekrar dirilsin inşallah" bitirdi.

Gökçek, belediye binasının avlusunda bekleyenleri Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve eşi Nevin Gökçek ile selamladı.

Partililerin meşaleler yaktığı ve konfeti patlattığı alanda, Gökçek'in konuşması sonrasında balonlar uçuruldu ve havai fişek atıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.