GÖKÇEK FOTOĞRAF ÇEKTİRME ŞAMPİYONU

GÖKÇEK FOTOĞRAF ÇEKTİRME ŞAMPİYONU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1 Haziran tarihinden bu yana 18 bin karede yaklaşık 50 bin kişiyle fotoğraf çektirdi.

Başkentlilerle, bire bir iletişimin yanı sırasosyal paylaşım ağlarında, kişisel internetsitesinde ve sosyal etkinliklerle iletişimini sürdüren Gökçek, vatandaşlarla yaz başından bu yana sürekli fotoğraf çektirdi.

Park gezileri, kent turları, düğünler, sünnetler, Shopping Fest etkinlikleri ve ramazanboyunca yapılan iftarlarda vatandaşlarla buluşan Gökçek, kurulan seyyar fotoğraf stüdyolarında vatandaşlarla poz verdi.

Fotoğraf çekimi için Büyük Ankara Festivali kapsamında özel bir alan hazırlandı. Burada her akşam yüzlerce başkentli, eski Ankara evleri şeklinde dizayn edilen fon önünde Gökçek ile güzel bir anı fotoğrafını paylaşmak için dakikalarca sıra bekledi.

Gökçek, 3 aya yakın bir sürede, 18 bin karede 50 bine yakın vatandaşla biraraya gelerek, bu anları ölümsüzleştirdi.

Gökçek'in ilk albümünü Etimesgut ve civarında yaptığı kent gezisinden yansıyan kareler doldurdu. İnternet sitesinden paylaştığı albümü daha sonra muhtarlarla yapılan toplantı takip etti.

Gökçek de fotoğrafları özenle biriktiriyor

Kimi zaman bir çocukla, kimi zaman geniş bir gençlik grubuyla kimi zaman da gece yarısı bir parkta sahuru bekleyen aile ile objektife poz veren Gökçek, bu anların fotoğraflarını kendisi de özenle biriktiriyor.

Tüm fotoğraf kareleri biraraya getirildiğinde ise en fazla pozun çocuklarla verildiği ortaya çıktı.

Gökçek, 1 Haziran tarihinden bu yana da vatandaşlarla çektirdiği fotoğrafları www.melihgokcek.com internet sitesinden paylaşıyor.

Sitede fotoğraflar günleriyle, etkinliğin başlığı verilerek albüm şeklinde yer alıyor. Fotoğrafları olan vatandaşlar, internet sitesinde paylaşılan kareleri indirebiliyor. Ücretsiz edinilebilen fotoğrafları, bastırmak da mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.