Melih Gökçek'ten bomba CHP ve Sarıgül iddiası

Melih Gökçek'ten bomba CHP ve Sarıgül iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP ile ilgili bomba iddialarda bulundu. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül konusunda "baronların" talimatıyla hareket edeceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP ve Mustafa Sarıgül'le ilgili ilginç iddialarda bulundu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı tartışılırken, Mustafa Sarıgül'ün durumu da belirsiziğini korumakta.  Sarıgül'ün CHP'ye katılıp katılmayacağı, nereden aday olacağı merak edilirken Melih Gökçek'ten ilginç tweetler geldi. Twitter'da CHP'nin artık Sarıgül'e teslim olduğunu belirten Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun "baronların" talimatıyla hareket edeceğini savundu.

İşte Melih Gökçek'in o twitleri:

"Ali Özcan başkanlğında 35 eski CHP ilk başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül'ün İstanbul adaylığı için ön seçim istedi. Kemal Kılıçdaroğlu "değerlendireceğim" demiş. Ancak Kılıçdaroğlu'nun baronlara söz verdiğini yakın çevresine söylediği biliniyor. Kesinlikle ön yoklama yapmaz, yapamaz. AK Parti'de ön yoklama yapılıp, teşkilatın temayülü alınırken, AK Parti uygulamalarını "diktatörlük" olarak nitelendiren CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu teşkilatı yok sayıyor. Kılıçdaroğlu baronların talimatı ile ön yoklama yapmayacak ve Sarıgül tepeden belediye başkan adayı olacak. Şu anda CHP Sarıgül'e teslim olmuştur. Baykal'ı bile Bodrum'a davet edip sindiren baronlar bu işi bitirdiler. Bir ay önce kükreyen Gürsel Tekin bile manevra yapıp kedi kesildi ise, bu olay bitmiştir. Sarıgül hala partiye girmediği halde açıkça "ben adayım" diyorsa bu nasıl korkudur anlayın."

 
 ROTAHABER


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.