Melih Gökçek: İnkar Etmiyorum O Ses Benim

Melih Gökçek: İnkar Etmiyorum O Ses Benim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, internete düşen ses kaydıyla ilgili "İnkar etmiyorum o ses benim. Ama aradaki makaslamalar hariç." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ben, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışında Başbakanımız hakkında bir konuşma yaptım. Konuşmanın ardından hemen iki kaset de benim için salladılar. İnkar etmiyorum o ses benim. Ama aradaki makaslamalar hariç. İşlerine gelmeyen yerleri kesmişler" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GökçekTGRT Haber ekranlarında yayınlanan Ankara'nın Gündemi programına konuk oldu. Gökçek, sunuculuğunuTGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın yaptığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"BAŞBAKAN'IN SES KAYDINI DİNLEDİĞİMDE BEN DE ŞOK OLDUM AMA..."

Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesinin montaj olduğunu belirten Gökçek, "İnternette yayınlanan tapeleri dinliyorum. Başbakan diyor ki, 'Oğlum dinleniyorsunuz.' Ama bu Başbakanımız o kadar saf ki, her şeyi de konuşuyor telefonda. Yani hem 'dinleniyorsunuz' diyor hem de dinlendiğini bile bile 'Oğlum şunu al getir, bunu götür' falan diyor. Dinlendiğini bilen bir başbakan bunları nasıl söyler. Teknoloji öyle bir şey ki, sesleri yan yana yüklüyorlar, sonra basıyorlar düğmeye, cümleleri kuruyorlar. Bu söylenilenlerin hiçbir mantıkta yeri yok. İnternette yayınlanan ses kaydının ilk yarım dakikasını dinlediğimde ben de şok olmuştum. Ondan sonra dinlemeye devam ettiğimde montaj olduğunu anladım. Şimdi bunu değişik mizansenlerle yeniden desteklemeye çalışıyorlar" diye konuştu.

"İKİ KASET DE BENİM İÇİN SALLADILAR"

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında internette yayınlanan ses kaydını dinletmesinin suç niteliği taşıdığını ifade eden Gökçek, kendisi ile ilgili yayınlanan kasetler için ise, "Ben, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışında Başbakanımız hakkında bir konuşma yaptım. Konuşmanın ardından hemen iki kaset de benim için salladılar. İnkar etmiyorum o ses benim. Ama aradaki makaslamalar hariç. İşlerine gelmeyen yerleri kesmişler.

CHP'nin afişlerini sansürlediğimiz yok. Olay şu; ilgili firma, seçim öncesi siyasi bir afiş olacağı için kendi aralarında hukuki olup olmayacağı konusunda tartışmış. Sonra bize de sormuşlar. Bize de sorulunca, ben de bunu Mustafa ile karşılıklı bir diyalog olarak konuştum. O hukuk kısımlarını, tartışma kısımlarını tamamen makaslayıp çıkarmışlar. Oraları söylemiyorlar. Yani bunda ne var şimdi, cinayet mi işliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.