Melih Gökçek Özdemir'e Özür Diletti

Melih Gökçek Özdemir'e Özür Diletti

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek canlı yayında Cüneyt Özdemir’e özür diletti.

Ankara’da Dün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla günlük hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'da yaşamı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı her zaman olduğu gibi "belediye çalışmıyor" eleştirilerine neden oldu.

CNN Türk’te Cüneyt Özdemir’in hazırlayıp sunduğu “5N 1K” programının bu akşam ki konuğu Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek’ti.

Gökçek eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. Özdemir Gökçek'e twitter’da bir takipçisine ‘Tuz döktüm, inanmıyorsan yala’ şeklinde bir cevabının olup olmadığı  sorusuna ise, Gökçek böyle bir şey olmadığını bu üslubu kullanamadığını takipçisine yollar tuzlanmıyor sözlerine ‘İstersen bir tadıver tuz var mı yok mu görürsün’ dediğini ifade etti.

Cüneyt Özdemir’in imtiyaz sahibi olduğu Dipnot TV adlı intErnet sitesinde Gökçek hakkında yapılan bir haberden dolayı da Özdemir’e özür diletti.

İşte o Video...

              

Cüneyt Özdemir Gökçek’e Kılıçdaroğlu’nun yürüyen merdiven ters binmesini uzun bir süre alay konusu ettiğini fakat Başbakan Erdoğan’ın yürüyen merdiven olayını pek dile getirmediğini sordu.

Gökçek ise ikisinin aynı şey olmadığını Başbakan’ın yürüyen bir merdivenin durması bir insanlık hali olduğunu ifade etti. 

Fakat “Kılıçdaroğlu’nun ise yürüyen merdivene ters binmesi, seçimlerde eşinin oy kullanması kendisinin kullanamaması, Erzurum’a giderken Batman uçağına binmesi, kaleci Lefter gafı bunların hepsi bir tesadüf mü” dedi.
 

İşte O Video...

             

Etiketler :