Melih Gökçek raconu böyle kesti

Melih Gökçek raconu böyle kesti

Melih Gökçek, Ankaragücü ile ilgili kararın taraflı olduğunu iddia etti. Gökçek, Çelebi'nin vurulmasıyla ilgili de racon kesti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü ile ilgili federasyon karanının baskı altında alındığını iddia etti. Gökçek, DİSK Başkanı Çelebi'nin vurulmasıyla ilgili canlı yayında raconu kesti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sorularını cevapladı. Oğlu Ahmet Gökçek'in başkanlığının ardındar ligden düşürülen Ankaragücü'yle ilgili Tahkim Kurulu toplantısına katılacağını söyleyen Gökçek, kararın baskı altında alındığını iddia etti. Gökçek'e göre kararın alınmasındaki en önemli ismin Federasyon Başkanı olduğunu söyledi.

"AYAĞINDAN VURULDUYSA KİŞİSEL"

Canlı yayında DİSK Başkanı Süleyman Çelebi'nin vurulmasını da değerlendiren Gökçek, saldınının siyasi olmadığını savundu.

İşte Pamir ile Gökçek arasında gelişen o diyalog;

Melih Gökçek: Gençliğimde çok enteresan birşey oldu, onu hala hiç unutmam. Değişik bir şey arabamı parkederken, "girme" dedi birisi. Ben inat ettim girdim. Hemen bir pavyonun önünde bir yerdi. Ondan sonra adam atladı aşağıya, girme diye. Birden ezdin beni dedi.

Kafamı hemen çevirdim. Tam ayakkabısı tekerleğin altında kalmış adamın. Arabanı çek, ayağımı ezdin dedi. "Öne mi arkaya mı çekeceğim" diye sordum. O da nereye çekersen çek dedi. Neyse ki sadece ayakkabı kalmış, arabanın altında. Bir baktım ki pavyonun adamı. Karşıda da arkadaşları duruyor. İnsem, güzel dayak yiyeceğim, kaçar durum yok yani. Yüzüme baktı baktı, sonra da kıravatlısın çek git lan diye bağırdı. Bizi kıravak kurtardı iyi mi...

Balçiçek Pamir: Korktunuz mu?

Melih Gökçek: Tabii insan yani. Orada sopayı yiyeceksin yani bunun başka yönü var mı?

Balçiçek Pamir: Saldırıyla ilgili olarak İstanbul Valisi bir açıklama yaptı, siyasi değil diye. Tabi biz hemen başladık komplo teorilerine. O işler hemen devreye girer.

Melih Gökçek: Ayaktan vurulunca işin içinde siyaset yoktur.

Balçiçek Pamir: O mudur racon?

Melih Gökçek: Yani öyle, öyle anlaşılır. Genelde kamuoyunda kanaat böyledir. Ayaktan vurulduğuna göre mutlaka özel bir meseledir diye düşünüyorum.

Etiketler :