Melih Gökçek'ten CHP'yi Kızdıracak Açıklamalar

Melih Gökçek'ten CHP'yi Kızdıracak Açıklamalar

Ankar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP'deki Mustafa Sarıgül-Gürsel Tekin kavgasını diline doladı.

Siyaset kulisleri bugün Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP 'ye dönüş için parti yönetimine sunduğu iddia edilen şartlarla çalkalandı.

İddiaya göre Sarıgül CHP'ye geri dönecek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilecekti.

Bu iddialara CHP yönetiminden Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu Gürsel Tekin 'den yanıt gelmişti. Tekin 'Herkese kapımız açık' dedi ancak parti yönetimine sunulduğu iddia edilen şartları ise yalanladı.

Tekin'in başta Sarıgül olmak üzere CHP'nin eski küskünlerine bir çift de lafı vardı:"CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapabileceğiniz bir istasyon değildir."

İşte syaset kulislerinde çalkalanan bu iddialar ve polemik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gündemiydi.CHP 'de kaynayan kazanı Twitter 'daki hesabından yorumlayan Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendikçe yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'ü kendisine rakip görmekle suçlayan Gökçek, Sarıgül'ün CHP'ye dönmesi durumunda partinin başına geçeceği yönündeki iddiasını da yineledi.

KILIÇDAROĞLU'NA DA YÜKLENDİ

Sarıgül'le ilgili iddialar Gürsel Tekin'in de yanıt vermesini eleştiren Gökçek,"KK salıyor Gürsel Tekin'i Sarıgül'ün üstene.. Bakmayın gelsin dediğine... Yürekler panikte" diye yazdı.

İŞTE O TWEETLER:

njmup.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.