Melo Fatih Terim'i aradı

Melo Fatih Terim'i aradı

Felipe Melo'nun durumu, teknik direktör Fatih Terim'in canını bir hayli sıkıyor.

Yeni sezon öncesinde, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde, tüm oyun planlarını 'Pitbull takımda kalacakmış' gibi yapan ve transferleri de ona göre isteyen tecrübeli teknik adam, Melo'nun transferinin bir türlü gerçekleştirilememesi ve yapılan görüşmelerin sürekli ileri bir tarihe ertelenmesi üzerine yöneticilerle görüşerek, bir kez daha Melo konusundaki isteğini yineledi. Galatasaray'da gündemin, başkan Ünal Aysal'ın 'pastanın üzerine konacak çilek' diye tabir ettiği futbolcu olmasına karşın, hocanın ise 'çilek' değil, öncelikli olarak 'Pitbull' lakaplı Melo'nun alınmasını istediği öğrenildi.

İMPARATOR'U TELEFONLA ARADI

Transferinin bir türlü gerçekleştirilememesinden yakınan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun da 'İmparator'u telefonla arayarak, transferi konusunda bir kez daha yardım istediği ortaya çıktı. Fatih Terim ile yaptığı görüşmede, Sarı-Kırmızılı yönetimin kendisine önerdiği son şartları da kabul edeceğini söyleyen sambacının, Terim'den bonservisinin bir an önce alınması için yardım talebinde bulunduğu ve "Ben imza atmaya hazırım hocam. Transferimin bitirilmesiyle birlikte İstanbul'a dönerek, artık takımla birlikte çalışmalara başlamak istiyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

'GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ'

Kendisini arayan oyuncusunun isteğine olumlu cevap veren Fatih Terim'in ise Melo'ya "Sen hiç merak etme, bonservisini alabilmek için tüm arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz" dediği ve futbol komitesi üyeleri ile de bir görüşme daha gerçekleştirerek, "Artık bu işi bitirelim. Zamanımız giderek daralıyor" uyarısını yaptığı ifade edildi.

Brezilyalı orta saha oyuncusunu 2. kampta mutlaka takımda görmek istediğini de söyleyen Terim'in, yıldız oyuncusunun alınmasına şu an için her şeyden daha çok önem verdiği ve orta sahanın dengesinin bozulmaması için, oyuncunun takımda kalmasının çok önemli olduğunu vurguladığı kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.