Melo'dan Podolski yorumu: Türkiye'den ayrılmamalı

Melo'dan Podolski yorumu: Türkiye'den ayrılmamalı

Terörün sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın sorunu olduğunu belirten Felipe Melo, Podolski'nin takımdan ayrılmaması gerektiğini söyledi.

Inter'de forma giyen Felipe Melo, Olimpiyat Stadı'nda konuk oldukları ve 1-1 berabere kaldıkları Roma karşılaşması sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

3 YILLIK KONTRATIM VAR

Melo, geçirdiği istikrarsız bir sezonun ardından Inter'le yollarının ayrılacağı iddialarına ilişkin hafif kızgın bir ifadeyle, “İtalya'da iyiyim, Tanrı'ya şükür ailem de burada iyi. Inter'le 3 yıllık kontratım var, nereye gidebilirim ki!" diye konuştu. 

TERÖR TÜM DÜNYANIN SORUNU

Felipe Melo, Türkiye'de üst üste yaşanan saldırılar dolayısıyla eski takım arkadaşı Lukas Podolski'nin Galatasaray'dan ayrılıp, bu ülkeden gitmek istediği söylentilerine ilişkin ise şunları söyledi: “O, Türkiye'den gitmemeli, insanlara bu şekilde bir mesaj vermemeli. Ben Türkiye'yi, İstanbul'u çok seviyorum. Türkiye'de saldırı olduğu gibi Paris'te de oldu, başka yerlerde de oldu. Türkiye için, dünya için dua etmemiz lazım. 'Türkiye'den gidince kendimi kurtarırım' diye düşünmemeli." 

TÜRKİYE'DE GEÇİRDİĞİM 4 YILDAN MEMNUNUM

Türkiye'de geçirdiği 4 yılın kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Felipe Melo, “Orası hala benim kalbimde. Sadece bu ülke için dua etmemiz lazım'' dedi.

UMARIM GALATASARAY DERBİYİ KAZANIR

Galatasaray'ın durumunu da değerlendiren Melo, “Çok iyi gitmiyor, ama umarım yarın derbiyi kazanır" diye sözlerini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.