Bir başkadır Memleketim dergisi

Bir başkadır Memleketim dergisi

Bir dergi düşünün. Gençlerin emek vererek çıkardığı bu dergi içerik anlamında kurumsal dergilerden eksik kalan tarafı olmasın.

 Pınar Kibar´ın haberi

Bir dergi düşünün. Gençlerin emek vererek çıkardığı bu dergi içerik anlamında kurumsal dergilerden eksik kalan tarafı olmasın. Bunu da Almanya´nın başşehri Berlin´de yakalaşık üç senedir yayımlanan Memleketim dergisi başardı.

Genel yayın yönetmeni Celalettin Soylu ve ekibi tarafından her ay çıkartılan ve 10.000 trajı olan dergi, Türkçe-Almanca lisanı ile yayımlanıyor. Derginin abone sayısı 700den fazla olması derginin kalitesini doğrudan ortaya koymakta.

Bielefeld ve Hamburg şehirlerinde de yayımlanan dergi buralarda da ilgi odağı olmaya başladı. Memleketim dergisinin amacı kendi kültürünü ayakta tutabilmek, islam´dan uzak bir hayatın doğru olmadığını yansitabilmektir. Aynı zamanda dergi güncel konular sağlık, aile, kişisel gelişim gibi konularıda ele alıyor. Yani kısacası elit müslüman alt yapısını hazırlamaya gayret ediyor. Dergiyi internet sitesinden takip edebilir, ve arzu edenler abone formunu doldurup abone olabilirler.

 

İnternet sitesi: www.memleketim.eu

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.