Memur-Der’den M. Görmez’ e Anlamlı Ödül

Memur-Der’den M. Görmez’ e Anlamlı Ödül

Memurlar Dernekleri Federasyonu tarafından, MEMUR-DER DOSTLUK VE BARIŞ ÖDÜLÜ Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ e verildi.

Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay ve bağlı dernek başkanlarından oluşan heyet,  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ i makamında ziyaret ederek Dostluk ve Barış Ödülünü takdim etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, yurt içi ve yurt dışında başlatılan “Merhamet Eğitimi” projesinin dostluk ve barışa sağladığı katkı nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ e kamu adına teşekkür etmek amacıyla bu ödülü takdim ettiklerini ifade eden Başkan Özbay, projenin  yurt içi ve yurt dışında oldukça etkili olduğunu dile getirdi. Başkan ÖZBAY, sözlerine şöyle devam etti:  

“Merhamet Eğitimi” projesi kapsamında kaydedilen bu ilerleme ve gösterilen bu başarının mimarı Sayın Prof. Dr.Mehmet Görmez’e  Dostluk ve Barış Ödülü ile kamu adına teşekkür etmeyi  istedik.  Bu anlamda kendisini makamında ziyaret ederek hem ödülümüzü takdim ettik, hem de devam eden çalışmalar hakkında bilgi sahibi olduk. Aynı zamanda federasyonumuz hakkında Federasyon olarak ülkemiz ve insanlık adına yapılan her türlü faydalı çalışmanın yanında olacağız” dedi.

Bilgilerinize sunulur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.