Esen: Ortak Akıl İle Hareket Edip Terörü Dize Getireceğiz

Esen: Ortak Akıl İle Hareket Edip Terörü Dize Getireceğiz

Büro Memur-Sen Ankara 9.Şube 2. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, “Terör koalisyonu el birliğiyle ülkemizi hedef alıyor

Esen: Ortak Akıl İle Hareket Edip Terörü Dize Getireceğiz

 

Büro Memur-Sen Ankara 9.Şube 2. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, “Terör koalisyonu el birliğiyle ülkemizi hedef alıyor. Bize düşen görev nedir; Ortak akıl ile hareket etmek, sağduyuyu elden bırakmadan terör koalisyonuna karşı safları sıklaştırmaktır. Bir olursak FETÖ yok olur. Biz yüreklerimizi birleştirirsek PKK’da PYD’de yerle bir olur. Biz ortak akıl ile hareket edersek DAEŞ belası bertaraf olur” dedi.

 

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur-Sen Ankara 9.Şube 2. Olağan Genel Kurulu’nda divan kurulu başkanlığı yaptı. Öncesinde teşkilata bir selamlama konuşması yapan Esen, “Bugün çok önemli ve hayırlı bir başlangıç yapmak için bir araya geldik. Şubemizi daha ileriye götürecek olan arkadaşlarımıza sorumluluklarını vermek ve onlara olan güvenimizi tazelemek için toplandık. Sonuç ne olursa olsun, yönetime kim gelirse gelsin kazanan biz olacağız, kazanan Büro Memur-Sen olacak” ifadelerini kullandı.

 

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Konuşmasında gündeme ilişkin konulara da değinen Esen, “İşimiz kolay değil. Çok çalışmamız lazım. Emperyalist güçlerin dört bir taraftan esir almaya çalıştığı coğrafyamıza sahip çıkmak zorundayız. Milletimiz için, ülkemiz için, ümmet için dünya için ayağa kalkmalıyız ve bizi boyunduruk altına almaya çalışanlara izin vermemeliyiz. İçeriden ve dışarıdan bütün düşmanlar şunu iyi bilsin ki biz bir olursak, bizi kimse boyunduruk altına alamaz. Bize kimse diz çöktüremez. Bizi kimse teslim alamaz. Biz ayağa kalktık mı oturmayız. 15 Temmuz gecesi hep birlikte ayağa kalktık, FETÖ'cü alçakları, işgalcileri püskürttük. Hepinizden Allah Razı olsun” şeklinde konuştu.

 

BİZİ BÖLGEDEN KOPARAMAYACAKLAR

Hain FETÖ kalkışmasıyla amaçlarına ulaşamayanların farklı hileler denediğini dile getiren Esen, “Terör örgütlerine açık veya gizli destek oluyorlar. Bize de Cerablus’ta, Musul’da ne işiniz var diyorlar. Bizler Anadolu’ya gelmeden önce Irak’taydık, Suriye’deydik. Tuğrul Bey Bağdat’ı 1056 yılında ele geçirmiş. Kaşgarlı Mahmut Divan-ı Lugati Türk adlı eserini Bağdat’ta yazmıştır. Bizi oralardan koparamazsınız. Mekke’de bizim, İstanbul’da bizim; Medine’de Bizim, Ankara’da bizim; Musul da Bizim Mardin’de bizim, Halep’te bizim Antep’te bizimdir” diye konuştu.

 

PYD/PKK NEYSE DAEŞ'DE ODUR

Esen,  “Buraların Terör örgütlerinin kontrolüne geçmesine de seyirci kalamayız. Bizim için PYD/PKK neyse DAEŞ'de odur. Bizim için FETÖ neyse DHKP-C odur. Bunları tek çatıda buluşturan emperyalizmdir. Terör koalisyonu el birliğiyle ülkemizi hedef alıyor. Bize düşen görev nedir; Ortak akıl ile hareket etmek, sağduyuyu elden bırakmadan terör koalisyonuna karşı safları sıklaştırmaktır. Bir olursak FETÖ yok olur. Biz yüreklerimizi birleştirirsek PKK’da PYD’de yerle bir olur. Biz ortak akıl ile hareket edersek DAEŞ belası bertaraf olur” dedi.

Divan Kurulu’nda Divan Başkanı Mehmet Emin Esen’e divan üyeleri Cemalettin Şenci ve Soner Başkaya eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.