Gençlik Direniş Programında Konuşuyor

Gençlik Direniş Programında Konuşuyor

Memur-Sen'in gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen tarafından 81 ilde düzenlenen, "Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" temalı mektup yarışmasının kazananları belli oldu

Mektup Yarışmasının Kazananı Belli Oldu

Memur-Sen'in gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen tarafından 81 ilde düzenlenen, "Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" temalı mektup yarışmasının kazananları belli oldu. Yarışmada dereceye girenler, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın, Gençlik ve Spor Bakanı Akit Çağatay Kılıç’ın, Milletvekili ve Bürokratların, Genç Memur-Sen üyesi lise ve orta öğretim öğrencilerinin katılımlarıyla, düzenlenecek olan programla 23 Mart 2016'da Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda ödüllendirilecek.

 

Jüriliğini, Eğitimci-Yazar Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç, Edebiyatçı-Yazar Necmettin Turinay ve Eğitimci-Yazar Hıdır Yıldırım'ın yaptığı yarışmanın dereceye girenleri şu şekilde:

 

Türkiye birincisi, "Elleri Nur, Gözleri Nur, Cennet Kokulu Dedeciğim" mektubuyla, Bursa'dan Rabia Edviye Recep olurken, Türkiye ikincisi, Hatay'dan Kübra Kaplan, Türkiye üçüncüsü ise Amasya'dan Büşra Özentürk oldu. Yarışmanın mansiyon ödülünü ise yarışmaya Ağrı'dan katılan Zeynep Kara aldı.

 

PROGRAM

Yazar, Uzman ve İletişimci Fatih Akbaba'nın İstiklal Marşı ve Çanakkale içerikli, sunum ve yorumlarıyla

--> İstiklal Marşı

--> Kur'an-ı Kerim Tilaveti

-->Tanıtım Filmi

-->Açılış Konuşmaları

-->Protokol Konuşmaları

-->Dereceye Giren Mektupların Ödül Töreni

-->Kapanış

Necmettin Erbakan Konferans Salonu /MAMAK

Tarih: 23 Mart 2016 / Saat:14.00

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.