Meral Akşener Saadet'te

Meral Akşener Saadet'te

Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, 16 Nisan halk oylamasının ardından 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimi için harekete geçti.

Akşener dün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Deniz Baykal’ın başkan adayına ilişkin açıklamalarıyla ilgili olarak, "Benim ve arkadaşlarımın duruşu şudur; ‘Hayır’ blokunu canlı tutmak, bölünmesinin önüne geçmek o kadar önemli bir şey ki, kişilerin taleplerinden zaaflarından, hayallerinden, hedeflerinden çok daha önemlidir" dedi.

Akşener yeni parti iddiaları için de "Net tavırları olan bir insanım. Böyle bir çalışma yaptığım takdirde ilk önce sizler bilirsiniz" dedi. Karamollaoğlu da "Çok ağır sorunlar var, zihniyet değişmezse ister şah, ister padişah ol bunları çözmek mümkün değil" ifadesini kullandı.

"SAADET'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Akşener, "Kendilerini ziyaret etme talebinde biz bulunduk. 'Hayır' kampanyası sırasında sayın genel başkanın talimatı ile program yapmaya gittiğimiz şehirlerdeki il,  ilçelerde, Saadet Partisi'nin il başkanlarının partilerini temsil ederek bulundukları programlar yaptık. O nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

BUGÜN DE DEMOKRAT PARTİSİ'Nİ ZİYARET EDECEK

Akşener, bugün de Demokrat Partisi Genel Başkanı'nı ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.