Meral Akşener'den Kamer Genç'e sert tepki

Meral Akşener'den Kamer Genç'e sert tepki

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Genel Kurulu yönetim şeklini sürekli eleştiren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e sesini yükseltti, fena patladı.

TBMM Genel Kurulu'nda kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 'İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarı' görüşmeleri sırasında CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sürekli yerinden kalkarak itirazlarda bulunarak Genel Kurulu yöneten Meclis Başkanvekili Meral Akşener'e eleştirilerde bulundu.

"SİZE OLAN SAYGIMI VEFAMI İSTİSMAR ETTİNİZ"

Kamer Genç’in kendisine yaptığı eleştirilere ve tepkilere daha fazla dayanamayan Akşener, kürsüden Kamer Genç’e, "Ben her şeyi örtbas etmeye çalışıyorum, her şeyi en güzel siz biliyorsunuz, ordinaryüs profesörsünüz bu konuda. Size olan saygımı, vefamı o kadar istismar ettiniz ki, şuandan itibaren sizi dinlemiyorum. Öyle şey var mı yahu, ‘cahil’ dediniz dünden beri, dünya kadar hakaret ettiniz, hiç birisine cevap vermedim, son derece dikkatli bir dil kullanıyorum. ‘cahil’ dediniz, onu dediniz, bunu dediniz iade bile etmedim. Ama artık istiap haddi doldu. Böyle şey yok canım" ifadelerini kullandı.

Akşener’in bu sert çıkışınını Ak Parti milletvekilleri ise uzun süre alkışladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.