Meral Akşener'in adaylık açıklaması

Meral Akşener'in adaylık açıklaması

Meral Akşener, adaylığına ilişkin soruları yanıtladı.

MHP eski Milletvekili Meral Akşeneraçıklamalarda bulunarak adaylığına ilişkin soruları yanıtladı. "Aday olacak mısınız?"sorusuna üstü kapalı cevap veren Akşener, parti içindeki herkesin aday olma hakkının olduğunu ve adaylığını açıklayanlara başarılar dilediğini söyledi.

Akşener'in konuşmasından satır başları;

"Bu millet artık her şey bitti denilen anda aslında hiç bir şeyin bitmediğini, en son Türk bitmeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini kanıtlamıştır. Ne mutlu Türk'üm diyene..

Üst kurul delegelerimizin kimse üstünde değildir. İmzalar toplandığı takdirde üst kurul delegelerinin kararı geçerli sayılacaktır.

Hakkımda iddialar vardı. Ben Manyas tesislerine hayatta gitmedim, bilmiyorum. Sapanca'da veya başka bir yerde ne Arınç'la ne Gül'le herhangi bir siyasetçiyle bir araya gelmedim. MHP'ye dair herhangi bir görüşme yapmadım, toplantıya katılmadım. Dolayısıyla partimize mensup kişiler dışında kimseyle siyaset konuşmadım..

Meral Akşener'in adaylık açıklaması VİDEO

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Ben ve arkadaşlarım ükücü iradenin üzerimize yükleyeceği her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Şuan itibariyle arkadaşlarımız olağanüstü kurultay talebiyle aday olacaklarını açıkladılar. Başarılar diliyorum. Her partilimizin aday olmaya hakkı vardır. Ben adayım diyen arkadaşlara başarılar diliyorum. Tek metin üzerinden imza toplayacağız. Olağanüstü kongre talebi karşılanırsa yanyana gelişleri delegelerimiz sağlayacaktır.

Benim 22 yıldır aktif politika yapıyorum bütün hayatım gözünüzün önünde geçti. İşbirliği içinde rekabet diyorum. Bu kavramı önce kendi hayatımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor."

(Resmi büyütmek için tıklayın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.