Merkel'den Mesut'a: Senin hayranınım...

Merkel'den Mesut'a: Senin hayranınım...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, 4-2 kazanılan Yunanistan zaferi sonrasında soluğu Panzerler'in soyunma odasında aldı ve özel olarak tebrik ettiği Türk asıllı oyuncu Mesut'a, “Senin en büyük hayranların arasındayım” dedi.

 

Merkelden Mesuta: Senin hayranınım...
 

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın İspanya ile birlikte en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen Almanya’da her zaman olduğu gibi tüm gözler Türk asıllı oyuncu Mesut Özil’in üzerinde... Şu ana kadar 4 maçta yaptığı 3 asist ve oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Mesut’un en büyük hayranları arasında ise ülkenin Başbakanı Angela Merkel geliyor.

Ukrayna’nın şu anhapiste olan eski başbakanlarından Timoşenko’nun özgürlüğüne kavuşmamasından dolayı başta kupayı protesto eden ancak Almanya’nın Yunanistan’ı çeyrek finalde 4-2 yendiği maçı ilk kez tribünden izleyen Merkel, zaferin ardından soluğu soyunma odasında aldı.

Euro 2008’de de yapmıştı Merkel’in ilk tebrik ettiği isim ise yine Mesut’du. İçeri girdiğinde hemen Mesut’un yanına gittiği öğrenilen Başbakan’ın genç oyuncuya, “Senin en büyük hayranların arasında yer alıyorum. Umarım bizim şampiyon olmamızı sağlayacaksın” dediği öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Merkel, Euro 2008’de Almanya’nın yarı finalde Türkiye’yi 3-2 mağlup ettiği mücadelede de soyunma odasına giderek, başta Real Madrid’li futbolcu Mesut’u ve ardından da tüm takımı galibiyetten dolayı kutlamıştı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.