Merkel ve Trump Erdoğan'ın dedikodusunu yapmışlar!

Merkel ve Trump Erdoğan'ın dedikodusunu yapmışlar!

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeme geldiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la bugün saat 19.40'da yapacağı görüşmeye saatler kala ilginç bir bilgi ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz gerçekleştirdikleri görüşmede Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Donald Trump'ın telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da görüş alışverişinde bulunduğu öne sürüldü.

"HARİKA BİR ADAM"

Reuters'ın haberine göre; Trump, Merkel ile yaptığı görüşmede Erdoğan için "Harika bir adam" ifadesini kullandı.

 
REKLAM
ads by AdMatic

Trump'ın sözlerini bitirmesini bekleyen Merkel, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi ve diğer Avrupalı liderler için kullandığı 'ağır ifadeleri' ve Nazi benzetmelerini hatırlattı.

OLAYLARDAN HABERSİZ Mİ?

Haberde Trump'ın, Merkel'in sözleri karşısında şaşırdığı ve referandum sürecine damgasını vuran Türkiye - Avrupa hattındaki gerginlikten habersizmiş gibi göründüğü ifade edildi.

Beyaz Saray konuyla ilgili yorum yapmayı reddederken, Alman hükümeti de görüşmenin doğasının gizli olduğunu belirterek konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Öte yandan bu görüşmenin; Erdoğan ve Trump'ın görüşeceği bugün gündeme gelmesiyse ayrıca dikkat çekici bir nokta oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.