Mersin'de bir genç kız nişanlısı tarafından öldürüldü

Mersin'de bir genç kız nişanlısı tarafından öldürüldü

Mersin'de 20 yaşındaki Yankı Duygu Bayrak isimli genç kız, nişanlısı tarafından göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürüldü

Adana'da oturan R.K., nişanlısı Yankı Duygu Bayrak’a yakın olmak için Mersin’deki evlerinin yanında bulunan bir apartmandan daire kiraladı. R.D., önceki akşam nişanlısı Yankı’yı evine davet etti.

NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ, BABASINA "AMBULANS ÇAĞIRIN KIZINIZI KURTARIN" MESAJI ATTI

Gece evden silah sesi duyuldu. Kısa süre sonra da R.K., kaçtı. Ardından Yankı Duygu Bayrak’ın babasına cep telefonundan, "Kazayla oldu. Ambulans çağırın kızınızı kurtarın" mesajı gönderdi. Mesaj üzerine yan sitedeki R.D.’nin evine gelen baba Yankı Duygu Bayrak’ın cesedi ile karşılaştı. Polis olay yerinde R.D.’ye ait olduğu belirlenen pompalı av tüfeği buldu.

NİŞANLISI CİNAYET ŞÜPHESİYLE ARANIYOR

Sosyal paylaşım sitesinde av tüfeğiyle fotoğraf çektirdiği görülen genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken kayıplara karışan R.D. cinayet şüphesiyle aranıyor.

ARANAN NİŞANLI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yapılan incelemelerde R.K.’nin, apartmandan çıkarken güvenlik kamerasına takıldığı belirlendi. Olayın meydana geldiği evin bulunduğu sitenin yöneticilerinden Bayram Coşkun, zanlı R.K.’nın sitedeki evi 2 gün önce kiraladığını belirtti.

"GENÇ KIZI KANLAR İÇERSİNDE BULDUK"

Olayın meydana geldiği dairenin karşısında oturan komşusu Mustafa Kaytan ise, gece bir ses duyduğunu ama ne olduğunu anlamadıklarını ifade ederek, "15-20 dakika sonra kapıya birileri geldi, ’Kapıyı açmam lazım’ dedi. Kim olduğunu sorduğumda, kızın babasıymış. Sonra görevli geldi kapıyı birlikte açtık. İçeriye girdiğimizde genç kızı kanlar içerisinde bulduk. Tüfek de yanındaydı" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.