Mesut'a göre Messi mi Ronaldo mu?

Mesut'a göre Messi mi Ronaldo mu?

Mesut Özil, Twitter'dan hayranlarının sorularını yanıtladı. "Messi mi Ronaldo mu?" sorusunda tercihi eski takım arkadaşından yana oldu.

Arsenal'e gidişinin ardından Londra ekibinin, İngiltere Premier Lig'de liderliğe yükselmesinde yaptığı asistlerle pay sahibi olan Mesut Özil hayranlarının sorularını yanıtladı. Yetenekli hücum oyuncusuçocukluk kahramanının Zinedine Zidane olduğunu söyledi. Mesut, Ronaldo'nun ardından birlikte oynadığı en iyi oyuncu olarak Sergio Ramos'u gösterdi.

Cristiano Ronaldo ile Messi arasındaki tercihi sorulan Mesut, buna Ronaldo yanıtını verirken, "Ronaldo; çünkü dünyada en komple oyuncu o ve birlikte oynadığım en iyi oyuncu da o" dedi.

Yeni takımının kendisine heyecan verdiğini vurgulayan Mesut, takım olmanın önemini öne çıkarırken de, "Sadece bir oyuncuyu öne çıkarmak istiyorum ancak tüm takımın teknik kalitesi beni şaşırttı" diye konuştu.

Mükemmel bir 10 numara olması konusunda ne gibi eksikliklerinin olduğu sorusuna ise, "Kendimi fazla övmek istemiyorum; ancak istatistiklerimin iyi olduğunu düşünüyorum. Buna karşın; daha fazla gol atmayı isterim" yanıtını verdi.

İngiltere'ye adapte olduğunu kaydeden Mesut, bunda Arsene Wenger'in kendi dilinde konuşmasının pay sahibi olduğunu söyledi ve "Wenger çok iyi Almanca biliyor ve onunla Almanca konuşuyoruz. Londra'da bulunmaktan mutluyum. İnanılmaz ve gerçekten çok iyibir şehir. Burada yapacak çok şey var. Takımın ve taraftarların bana olan yaklaşımı da beni mutlu ediyor. Çok pozitifler ve bana destek verdiklerini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Takımda kimin en şakacı olduğu sorusuna ise Mesut, "Lukas Podolski her zaman eğlenceli ve insanları güldürüyor" dedi.

İlk golünü nasıl kutlayacağı sorusuna ise Mesut, "Onu şimdilik düşünmedim ama sürpriz olacak" yanıtını verdi.

(LigTv) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.