Almanlar Mesut'u yine üzdü

Almanlar Mesut'u yine üzdü

Şampiyonlar Ligi 2.Tur mücadelesinde Bayern Münih kendi sahasında Mesut'lu Arsenal ile karşı karşıya geldi. 1-1'lik beraberlikle biten mücadele sonrası tur atlayan taraf Bayern oldu.

Bu sezon ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Bayern ilk maçı deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Bu maça da ilk maçta alınan skorun rahatlığıyla çıkan Alman ekibi maça kontrollü bir oyunla başladı. İlk yarının tamamında topla oynama yüzdesinde bariz bir üstünlüğü olan Bayern karşısında Arsenal pek varlık gösteremedi ve soyunma odalarına 0-0'lık beraberlikle gidildi.

İkinci yarının hemen başında Mesut Özil'in yerine Rosicky oyuna girdi. Bayern 55. dakikada Schweinsteiger'in golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Ancak Bayern'in gol sevinci kısa sürdü ve 57. dakikada eski bir Bayern Münih'li olan Lukas Podolski skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmazken bu skorla turu geçen taraf Bayern Münih oldu.

Son mağlubiyetini 10 Aralık'ta Manchester City'e karşı alan Bayern Münih, bu maça kadar oynadığı 13 maçı kazanmış ve kalesinde sadece 4 gol görmüştü. Bu sonuçla da Bayern'in galibiyet serisi noktalansa da yenilmeme serisi devam etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.