Özil ve Gündoğan Alman Milli Takımı'nda

Özil ve Gündoğan Alman Milli Takımı'nda

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, Arjantin ile oynanacak hazırlık maçı için Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı kadroya dahil etti.

 

Alman Mili Takımı Teknik Direktörü Jochaim Löw, Frankfurt'ta 15 Ağustos'ta Arjantin ile oynanacak hazırlık karşılaşması için çağırdığı 19 kişilik kadroda Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a da yer verdi.

Löw'ün Arjantin ile oynanacak maç için açıkladığı kadroda Lukas Podolski, Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Per Mertesacker, Tim Wiese, Cacau ve Mario Gomez gibi tanınmış isimler ise yer almadı.

Podolski ve Mertesacker'in Arsenal takımında yeni sezon ilk onbirde yer bulmaları için mücadele etmesinden dolayı davet edilmediği, Schweinsteiger'in sakatlığı bulunduğu, Gomez'in de ayağından ameliyat olması nedeniyle milli takıma çağırılmadığı ifade edildi.

Takım kaptanı Lahm'ın da gelecek hafta eşinin doğum yapacak olması sebebiyle kadroya alınmadığı, kaleci Tim Wiese ve Cacau'nun da milli takıma çağrılmadığı bildirildi.

Real Madrid'de oynayan Mesut Özil 38, Borussia Dortmund takımı oyuncusu İlkay Gündoğan ise 2 kez Alman milli takım formasını giydi.

2014 Dünya Kupası elemelerine 7 Eylül'de Faröer Adaları'na karşı oynayacağı karşılaşmayla başlayacak olan Alman Milli Takımının, Arjantin karşısındaki kadrosu şöyle:

Kaleci: Manuel Neuer, Ron-Robert Zieler

Defans:Holger Badstuber, Lars Bender, Jerome Boateng, Benedikt Höwedes, Mats Hummels, Marcel Schmelzer

Orta saha: Sven Bender, Sami Khedira, Julian Draxler, Mario Götze, İlkay Gündogan, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Marco Reus, Andre Schürrle

Forvet: Miroslav Klose  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.