Yılmaz: Özal eceliyle ölmüştür

Yılmaz: Özal eceliyle ölmüştür

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin soruşturmaya ilişkin, değerlendirme yaptı.

Mesut Yılmaz , Yeni Politika Forumu tarafından Hilton Oteli'nde düzenlenen ''Orta Doğu ve Akdeniz'in Geleceği'' konulu toplantının ardından gazetecilerin Turgut Özal 'ın ölümüne ilişkin soruşturmaya yönelik sorularını yanıtladı.

Turgut Özal'ı son yurt dışı gezisinden geldiğinde gördüğünü anlatan Yılmaz, ''Hiç görmediğim kadar kötü ve sağlıksız gördüm. Bence bütün bu şüpheler yersizdir. Rahmetli Özal'ın zehirlendiği kanısında değilim. Bana göre rahmetli Özal eceliyle ölmüştür. Ama bu konuda bazı şüpheler varsa bunun araştırılması da doğaldır. Bildiğim kadarıyla da bu araştırmalardan da şu an herhangi bir sonuç elde edilemedi'' diye konuştu.

Adli Tıp Kurumu'nun raporuna ilişkin bir soru üzerine Yılmaz ''Rahmetli Özal'ın ölümüyle ilgili kimin en ufak bir şüphesi varsa, konunun araştırılması ve soruşturulması doğaldır ve doğrudur. Ama bana göre, bu şüpheler yersizdir. Rahmetli Özal, eceliyle ölmüştür. Zaten şu ana kadar araştırmaların da ortaya koyduğu herhangi bir somut sonuç yoktur'' ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.