Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Yeni haftada hava nasıl olacak? İşte bölge bölge hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Bursa, Bilecik, Hatay, Eskişehir, Malatya, Elazığ, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu ve Karadeniz kıyılarında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve kuzeydoğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI: Marmara'nın doğusu ve Karadeniz kıyılarında yer yer sis görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde düşme, ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERMİZDE HAVA

MARMARA:
Parçalı ve az bulutlu zamanla güneydoğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu öğle saatlerinden sonra Bölgenin iç kesimlerinin (Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli ve Manisa) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, güneyi(Konya, Karaman, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Kayseri) ile Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerinde sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars, Iğdır, Malatya ve Elazığ çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.