Metin Külünk: Ukrayna hayaliniz boşa çıkacak

Metin Külünk: Ukrayna hayaliniz boşa çıkacak

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin hükümete yönelik önergesine AK Parti Milletvekili Metin Külünk cevap verdi.

AK Parti Milletvekili Metin Külünk,  milletin 1071'de kurduğu devleti teslim almak istiyorlar dedi. Külünk,  12 Eylül darbecileri başarılı olmasaydı ardında durmayacakmıydınız" diye sordu. 

Metin Külünk muhalefetin kasetin arkasına düşdüğünü, kasetin ellerinde patlayacağını ve patladığını söyledi. Kaset üzerinde ses uzmanları incelemede bulundu ve bunun çakma olduğunu ispatladığını söyledi.  Ne 17 Aralık'ın peşine düşerek iktidarı devirmeye çalışmayın. Dolar 3 bin lira olsa siz mutlu olacaksınız, Siyaset milletle yapılır, sokakla yapılmaz, sokağı harekete çağırıştırıyorsunuz, Ukrayna'yı çağrıştırıyorsunuz. Ukrayna hayalleriniz boşa çıkacak. 

Genel Başkanınız bu travmayı yaşamadı mı, genel başkan yardımcınız bu travmayı yaşamadı mı,  Türkiye'yi çeteler üzerinden Türkiye'yi finanasal oligarkların emrine vermek isteyen bu operasyonun karşısında siyasetin karşısında dururdunuz.  AK parti grubu bütün bireyleri ile Genel başkanı ve tüm teşkilatlarıyla  millet sevdası olan bu kadroları itham etmekten vazgeçin, bizimle hesaplaşacaksanız sandıkta hesaplaşın" dedi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.