Metrobüs durağında büyük panik!

Metrobüs durağında büyük panik!

Beylikdüzü istikametindeki metrobüs hat çalışmalarının yapıldığı yerde saçla kapatılan boşlukta çökme meydana geldi. Onlarca metrobüs yolcusu, sacın çökmesiyle çukura düştü. Büyük paniğin yaşandığı olayda ölen ya da yaralananın olmaması sevindirdi

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Avcılar metrobüs son durağı, hat çalışmaları kapsamında kapatılınca yerine aktarma durağı yapıldı. Aktarma yapılan duraktan D-100 Karayolu'na bir üst geçitle bağlantı kuruldu. Çalışmalar henüz sonuçlanmadan yolcular bu üst geçidi kullanmak zorunda kaldı.

 

 

Metrobüs durağında çökme; onlarca yolcu çukura düştüBu arada, üst geçidin hemen yanındaki betonla oluşturulmuş bir çukurun üstü saçla kapatıldı. Metrobüslerden inen yolcular, söz konusu yeni üst geçitte yoğunlaşınca, üzerindeki ağırlığı kaldıramayan saç çöktü. Onlarca yolcu bir anda 2 metre derinliğindeki çukura düştü. Olay sırasında büyük panik yaşandı. Büyük paniğin yaşandığı olayda ölen ya da yaralananın olmaması sevindirdi. Çukura düşen vatandaşlar, metrobüsten inen yolcuların yardımıyla çıkarıldı.

 

 

Öte yandan, olaydan hemen sonra bir vatandaş, yaşananları cep telefonuyla kaydetti. Çukura düşen vatandaşların panik içerisinde kurtarılması beklemesi görüntülere yansıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.