Metrobüs arızalandı, yolcuların çilesi başladı

Metrobüs arızalandı, yolcuların çilesi başladı

Okmeydanı-Mecidiyeköy arasında arızalanan bir metrobüs, vatandaşlara sıkıntılı anlar yaşattı.

Yolun kapanmasıyla birlikte onlarca araç arka arkaya dizilirken, beklemekten sıkılan vatandaşlar araçlardan inerek kilometrelerce yolu yürümek zorunda kaldı.

Adeta insan selinin yaşandığı metrobüs yolunda, ilginç görüntüler oluştu. Alınan bilgiye göre; içerisinde çok sayıda yolcunun bulunduğu bir metrobüs, Okmeydanı-Mecidiyeköy arasında bozuldu. İlk etapta arıza giderilmeye çalışıldı fakat sorun çözülemeyince, yolcular beklemekten sıkıldı.

Bu sırada arızalanarak yolu kapatan metrobüs nedeniyle arkada uzun bir araç kuyruğu oluştu. Yolcuların beklemekten sıkılması üzerine kapılar açılınca, işlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar için çile dolu anlar başladı. Adeta insan selinin yaşandığı metrobüs yolunda vatandaşlar kilometrelerce yolu yürümek zorunda kaldı.

Otoyolun karşısına geçmek isteyen bazı vatandaşlar, sıkıntılı anlar yaşadı. Duruma tepki gösteren bir vatandaş, kilometrelerce yol yürüdüğünü belirterek, "İşe yetişmeye çalışıyorum. Geç kaldım. Umarım yol bir an önce açılır" dedi. Bazı vatandaşlar yürümeyi tercih ederken, bazı vatandaşların da bekleyen araçlarda oturdukları gözlendi. Ayağı sakat olduğu için oturduğunu belirten bir vatandaş, "Yaklaşık bir saattir bekliyorum. Acil bir işim olmadığı için bekliyorum. Gazetemi okuyorum" diye konuştu.

Vatandaşlar kilometrelerce yol yürüyerek gidecekleri yere ulaşırken, kapanan yol arızanın giderilmesini üzerine yaklaşık bir saat sonra normale döndü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.