Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı.

İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem mevkinde bir metrobüs, metrobüs yolundan çıkarak karşı yoldan gelen araçların üzerine çıktı ve bir otobüsle çarpıştı.

KAZADAN İLK GÖRÜNTÜLER

Toplam 6 aracın karıştığı kazada 4 araç metrobüsün altında kaldı. Olayda ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

10 YARALI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta bulunan vatandaşları sıkıştıkları yerden çıkardı. Kazada 10 kişi hafif yaralanırken, yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

KAZANIN NEDENİ

Araçta metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Ve tartışma sonrasında yolcu şoföre tekme attı, şemsiyeyle vurdu. Bu tekme sonrasında da şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi ve diğer araçların üzerine çıktı.

Metrobüs yolunda kaza VİDEO

Metrobüs yolunda kaza

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Kazanın ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne istikamet durdu. Özellikle Anadolu yakasında trafik durma noktasına geldi.

Metrobüs yolunda kaza

6 ARACIN ÜZERİNDEN GEÇTİ

İHA muhabiri Mustafa Esen de, şu bilgileri aktardı:

"Bize gelen ilk bilgiler bir yolcunun şoförün kafasına şemsiyeyle vurduğu. Ama yaşanan bu tartışma burada inanılmaz bir görüntü çıkardı. Hattan çıktıktan sonra 6 aracın üzerinden geçmiş, şu an 3'ünün altında. Yaralılar var, hastaneye kaldırdılar ambulanslarla. Şu an itfaiye ekipleri metrobüsün altında kalan otomobilleri çıkarmaya çalışıyorlar. Üç tane vinçle otomobilleri kaldırmaya çalışıyorlar. Araçlardan bir tanesi çıktı, içinden bir tane de yaralı çıktı."

SEFERLERDE AKSAMA YOK

İBB Beyaz Masa da, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirterek, "Seferlerde aksama bulunmuyor, kontrollü olarak seferler yapılmaktadır. Ekipler müdahale etmektedir" açıklaması yaptı.

Metrobüs yolunda kaza

ŞOFÖRÜ DARP EDEN KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada da “Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi. Şoförü darp eden kişi gözaltına alındı” dendi.

Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

Metrobüs yolunda kaza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.