Bahçeli'den bayrak olayına ilk yorum!

Bahçeli'den bayrak olayına ilk yorum!

Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır'da Türk bayrağının gönderden indirilmesi olayı ile ilgili olarak ne söyleyeceği merak ediliyordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık olağan grup toplantısında konuştu.....

Bahçeli, konuşmasına ekonomik değerlendirmelerde bulunarak başladı.

MHP lideri, çiftçilerimizin haksızlığa tahammül etmeyeceğini ümit ediyorum. MHP işçinin emeklinin memurun esnafın ve çiftçinin yanında kaya gibi durmaya devam edecektir. Üreten çalışan yatıran kardeşlerimizin sözcüsü ve tercümanı olacaktır, açıklamasında bulundu.

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının 'montaj' olduğunu açıklayan TÜBİTAK'a yüklenen Bahçeli, gerçekler birgün mahkeme nezdinde ortaya çıkartılacağı söyledi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

-Belediye başkanı seçilen bölücüler henüz göreve başlamadan tahriklerini sıralamaktadır. Ağrı'da milli mücadele kahramanı Kazım Karabekir isminin silineceğini duyurmuştur. Bu zihniyet sanıyorum atalarının Mıdirdiç Prinyan veya Paro Terziyan isimlerini yerine mi yazacaktır.

-Güroymak'a Norşin denilirse yerleşim yerleri değiştirilip T.C ifadeleri de sökülürse en sonunda sıra Kazım Karabekir ve hatta Gazi Mustafa Kemal'e kadar gelecektir. AKP yol açmış siyasi bölücüler bu yolda yürümüştür.

-Ne olursa olsun, Ermeni çetelerine karşı kahramanlık destanı yazan Kazım Karabekir'in ismini milletimizin hafızasından silemeyeceksiniz.

-PKK Türkiye'yi çökertmeye devam etmiştir. Süreç ihaneti bin yıllık kardeşliği hedef almıştır. Başbakan Erdoğan insanları kandırmıştır.

-Başbakan çiçek ve böcekle uğraşırken PKK yılan ve çıyanları mağaralara doldurmuş ve kamplarda vampir imalatına girmiştir. Süreç ihanetinin tek kazançlı çıkan PKK olmuştur.

-Son günlerde Diyarbakır başta olmak üzere diğer ilçelerde cereyan eden olaylarda teröristler yıkıp yakmaktadır.

TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİ

-Bağımsızlığımızın timsali, kardeşliğimizin sembolü bayrağımız indirildi. Şehidimizin emanetinin şerefsizce yere indirilmiş. Asker, bedel ödeyecek diyorsun da asıl bedel öçdeyecek olanın sen olduğunu neden söylemiyorsun. Yoksa oturduğunuz yerden, sinsi sinsi gülerek 'hadi çocuklar az kaldı'

- Sancak düşerse Vatan düşecektir. Komutanlıkta hiç mi bir asker çıkıp, şerefsize tepki koymamıştır. O ısrada komutan hangi nahzendedir? O pilotlar neredeydi? Silahlar tek kurşun atılmadan teslim edilmiş midir? Türk bayrağını korumaktan aciz personel nerededir?

-O komutanların pısırıklığı devam mı edecektir? Milli namusumuzu korumaktan bihaber komutanlar yarın makamlarına teröristler gelinde ne yapacfk?

-Diyarbakır'daki komutan ile Genelkurmay Başkanı istifa edecek kadar onurlu davranacak mıdır?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.